Home Home

Sinds 2011 schrijf ik artikelen over bewustwording. Ik ben daarmee begonnen op de site ’Indigo Revolution’, van mijn vriend Micky. Toen ik hem leerde kennen, wist ik meteen dat wij een onverwoestbaar team zouden vormen. We hebben toen samen de site opnieuw vormgegeven en samen met hem wilde ik IR runnen.

Tot dat ik er langzaam maar zeker achter kwam, dat ook al zijn we samen, we toch beide uniek zijn en we pas een team kunnen gaan vormen als we eerst beide onze uniekheid uitdrukken. Vanuit uniekheid naar eenheid en niet andersom.

IR is dus zijn creatie. Maar wie ben ik dan? Wat is mijn verhaal en in welke vorm kan ik dit verhaal van binnenuit aan de wereld vertellen? Op mijn unieke manier.

Toen het inzicht kwam, kwam het besef en na het besef werd het steeds meer duidelijk. Ik ben een verbinder, die nooit heeft kunnen verbinden. Dat is de rode draad in mijn leven. Alles past hierin. Het laatste stukje ‘’fragmentatie’’, wat ik geschreven heb op IR verteld hoe dit inzicht tot stand is gekomen. Hoe het allemaal is begonnen. En vanaf dat stukje heb ik IR helemaal losgelaten en ben ik me op mijn eigen creatie gaan richten. Op naar het leven van mijn fundamentele levensdoel.

Eerst kwam er een relatief lange periode van verbinden met mezelf. Ik kan immers pas verbinden met andere mensen, laat staan andere mensen met elkaar verbinden, als ik tot op een zekere hoogte met mezelf verbonden ben. Als projectie van de diepe verbinding met mezelf kan ik me dan tot op een steeds dieper niveau verbinden met het leven om me heen en de mensen om me heen van binnenuit met elkaar gaan verbinden .

Ik ben door een hel gegaan het afgelopen jaar. Nou ben ik dat wel gewend, omdat mijn hele leven een gevecht voor me is geweest en nog steeds ga ik door dit intense proces van aan mezelf werken en verloren aspecten integreren door het helen van oude wonden. Het opvullen van de gapende leegte in mezelf met mezelf.

Aan de ene kant integreer ik dus, maar aan de andere kant laat ik los. Het zijn namelijk twee zijden van dezelfde medaille van dualiteit die altijd samen gaan, omdat ze eigenlijk één zijn. Ik laat dus ook steeds meer id-entiteiten en illusies los, ik vul mezelf op en pel mezelf tegelijkertijd af.

Dit is lang een te pijnlijk proces geweest waar ik helemaal in op ging. Maar ik ben nu tot een punt gekomen waarin ik genoeg balans heb gevonden om mijn verantwoordelijkheid te gaan nemen en mijn steentje bij te dragen aan de bewustwording van de Mensheid en het steunen van mijn moeder planeet, Aarde.

De verbinding met mijn moeder planeet is het hetgeen voorop staat bij mij. Ik ben me op een steeds dieper niveau met haar aan het verbinden want zij maakt de hoofdrol uit in deze hele werkelijkheid samen de Zon. Ze vertegenwoordigen de mannelijke en vrouwelijke energie van dit Universum. Via hun heb ik deze energieën in mezelf leren herkennen en met elkaar kunnen verbinden. Het zijn weer twee zijden van dezelfde medaille van dualiteit die eigenlijk één zijn.  

Ik ben meer dan ooit verbonden met mijn diepere zelf uit de de hogere dimensies, vanuit mijn ego persoonlijkheid in deze dimensie. Ze is constant bij me, danst met me, heeft me lief, geeft me inzichten en antwoorden, vangt me op en gaat soms helemaal met me samen. Uit deze verbintenissen haal ik zoveel rust en kracht. En alle andere verbintenissen vloeien eigenlijk voort uit de diepe verbintenis met mezelf, de Aarde en de Zon.

Ik ben me steeds meer gaan verbinden met de buitenwereld. Ik zat helemaal in mijn innerlijke schulp, ging helemaal op in mijn innerlijke wereld, heb daar elk hoekje en gaatje geprobeerd te raken, maar wat heb ik eraan als ik alleen verbonden ben met mijn innerlijke wereld. Wat is mijn innerlijk wereld zonder uiterlijke wereld? Het zijn toch weer twee zijden van dezelfde medaille van dualiteit?

Ik ben me meer en meer met deze fysieke realiteit gaan verbinden, wat eigenlijk gelijk staat aan Aarden. Voor afgelopen jaar richtte ik me voornamelijk op diepe inzichten, het contact met mezelf voorbij aan deze realiteit. Alleen het fysieke gedeelte, zoals me echt thuis voelen in mijn lichaam, goed voor mezelf zorgen, mijn basis op orde, genieten van de kleine Aardse dingen had ik laten liggen. Dit stuk had ik echt verloochend. Ik vluchtte het liefst weg in mijn droomwereld, weg van deze realiteit, om diepe en grote inzichten te vergaren, die echter nooit vruchtbare grond vonden omdat mijn basis overhoop lag. Nu langzaam ben ik fysiek ook meer en meer in balans aan het komen, ook al besef ik me dat ik nog een lange weg te gaan heb.

Omdat de twee zijden van dualiteit dus altijd hand in hand gaan ben ik me nu ook meer en meer aan het verbinden met de niet fysieke wereld. Ik heb ineens contact met overleden mensen en ook op kosmisch niveau vinden er steeds meer interacties plaats en begin ik me dus meer en meer te verbinden.

Ik zeg niet dat ik er ben, nog lang niet, het lijkt soms een eindeloos proces en momenteel zit ik diep in het proces verwikkeld van het verbinden met meer en meer delen van mezelf.

Wat ik wil uitdragen is dat we aan het eind zijn gekomen van een lange Universele reis, waarin we alles hebben ervaren wat dit Universum te bieden heeft. We zijn alles geweest. Het meest lichte van het licht en het meest duistere van het duister en alles daartussen in. Licht en duister zijn immers ook weer twee zijden van dezelfde medaille van dualiteit.

Dit is de tijd om ons weer te verbinden met alles wat we zijn geweest en nog steeds zijn, om dat alles hier in ons lichaam, in deze fysieke realiteit te ankeren. Om zo met de mensheid, de Aarde, de Zon een evolutiesprong te maken die verder gaat dan onze wildste dromen op dit moment kunnen bevatten. Een evolutiesprong waarin de Aarde als het ware gaat bevallen van ons en we samen met haar en de Zon transformeren naar een hele nieuwe werkelijkheid.

Alles wat we zijn brengen we in balans, we centreren als het ware. De weg visualiseer ik altijd als een spiraal. We vinden steeds weer diepere lagen in de inzichten die we tegenkomen, ze herhalen zich, volgen elkaar steeds sneller op en verweven met elkaar, net alsof we een spiraal bewandelen. De cirkels worden kleiner en kleiner totdat we op een punt komen waar alle tegenstellingen van dualiteit elkaar hebben geneutraliseerd. Zero point. Dit nulpunt is iets waar ik me een tijd terug ook mee heb mogen verbinden.

Op dit nulpunt houdt dualiteit op.

Dualiteit is een eigenschap van licht en licht is de eigenschap van dit Universum. Dus waar dualiteit ophoudt is er weer nieuw leven. Een ander Universum in het Multiversum. Er is namelijk geen einde en geen begin. Of vanuit dit niveau bekeken, is een eind een begin en een begin een einde, het zijn immers weer twee zijden van dezelfde medaille van dualiteit. Maar wat ik eigenlijk probeer te zeggen is dat we oneindig zijn, we zijn altijd geweest en zullen altijd zijn, er is niet zoiets als totaliteit of een eindpunt. Het leven gaat tot in de oneindigheid door.

We zijn allemaal scheppers van ons eigen unieke Universum voorbij aan dit Universum. We hebben allemaal incarnaties in elkaars Universa, om elkaar echt te leren kennen, om net als elkaar te worden. Wij hebben aspecten van onszelf dit Universum in geprojecteerd om net als dit Universum te worden en straks ook een Universum van licht te kunnen scheppen. We zijn dus net zo verbonden, diep verstrengeld en één als dat we uniek zijn, weer die twee uitersten van dezelfde medaille van dualiteit.

De mate van dualiteit en densiteit die we nu ervaren is echt extreem. We zijn compleet afgesneden geraakt van wie en wat we werkelijk zijn en de meeste mensen geloven echt dat ze enkel en alleen deze incarnatie zijn en als je dat neerlegt naast het besef dat we oneindig en multidimensionaal zijn dan kan je begrijpen hoe extreem de mate van dualiteit is die wij nu ervaren. En daarbij kan je misschien een glimp oppikken van hoe groots de evolutiesprong gaat zijn die we gaan maken als het oneindige het eindige ontmoet.

De grote uitdaging die wij zijn aangegaan, wordt natuurlijk afgesloten met een climax welke de massa ook zal doen ontwaken uit haar trance. Alles in de wereld staat al op ontploffen, het is een kwestie van tijd totdat we deze climax zullen gaan bereiken en alles echt in een stroomversnelling zal gaan komen en de veranderingen zichtbaar zullen worden voor iedereen.

Er zijn krachten die zowel vanuit Aards en als vanuit Kosmisch niveau er alles aan doen om ons te manipuleren. Aan de top van de piramide zit de valse god die massaal aanbeden word via religie en talloze krachten daaronder, vanuit zoveel niveaus, doen er alles aan om ons klein te houden, ze leven namelijk van onze energie.

Ze beïnvloeden ons leven via ons eten, via de gezondheidszorg, via de lucht die we inademen, via de wetenschap, de media, de politieke en financiële systemen, via tijd, via technologie, via onze mind, via spiritualiteit en religies, via onze emoties en via nog vele andere niveaus die ik nu vergeet te noemen, of waar ik niet eens weet van heb. Onderschat de ‘tegenstander’ nooit!

Deze krachten, die stikjaloers zijn dat wij als eerste het lef hebben gehad om zover de dimensies af te dalen om onze Universele af te sluiten, zullen er straks als de chaos losbarst in de wereld (climax) alles aan doen om ons te oogsten. Je kan het zien als een eindexamen.

Het zijn onze zwaktes waar op ingespeeld wordt, dus door aan onszelf te werken, kunnen we deze manipulaties steeds meer overstijgen, door ons bewust te worden. Wij hebben het hele Universum in ons zitten en zijn uiteindelijk zoveel krachtiger dan al deze krachten bij elkaar! Deze site is dan ook bedoeld om stap voor stap onze soevereiniteit terug te claimen! Vanuit onvoorwaardelijke liefde. Want we hebben deze krachten op een dieper niveau gevraagd om ons af te leiden van ons pad. Dankbaarheid is dus ook nodig om tot onvoorwaardelijke liefde te komen.

Wij hebben ook zulke rollen gespeeld, als we hen afwijzen dan wijzen we delen van onszelf af, maar door ons te verbinden met deze krachten en door de boosheid, irritatie, frustratie en angst heen te gaan, verbinden we ons ook met de meest duistere aspecten in ons.

Daarom verbind ik me ook op een steeds dieper niveau met de matrix. Want alleen door me te verbinden met deze krachten en manipulatie kan ik er doorheen. Door er eerst bewust  van te worden, het te omarmen en tegelijkertijd vanuit kracht mijn grenzen te stellen. En daarbij ook mezelf te zien in deze krachten. Ook ik ben een kosmische veroveraar geweest en moordlustige psychopaat, net zoals ik ook een soort moeder teresa ben geweest.

In deze aspecten van extreme uitersten ben ik al geweest en hoef ik niet meer op te gaan, omdat ik hier ben om alles in balans te brengen, te centreren, naar het midden te komen, maar door me met deze krachten te verbinden vanuit onvoorwaardelijke liefde, verbind ik me ook met deze uitersten in mezelf. Met het meest lichte van het licht en het meest duistere van het duister en alle tinten grijs daartussen in.

Het resultaat van alle manipulatie is de huidige maatschappij, waar ik altijd zo bang voor ben geweest. Met deze maatschappij heb ik me de afgelopen periode ook op een diep niveau verbonden. Ook het maatschappelijke aspect is in mij aanwezig, ik heb er zelf voor gekozen om in deze maatschappij te incarneren en alleen door me ermee te verbinden, door dat aspect in mij te omarmen en dwars door de angst heen te gaan, kan ik er eraan voorbij gaan en zo de maatschappij van binnenuit af breken.

Zoals uit mijn verhaal waarschijnlijk wel duidelijk is geworden ben ik me aan het verbinden met zoveel mogelijk aspecten van mezelf, door me te verbinden met zoveel mogelijk aspecten van het leven, door in de spiegel te kijken die het leven is. Ik heb alles ervaren wat dit Universum te bieden heeft, ik kan delen van mezelf dus zien in alle uitingen van het leven die ik op mijn pad tegenkom. In een dier, een steen, een boom, een ster, een planeet en zelfs een hele galaxy. Al deze aspecten huizen in mij.

Ik heb me verbonden met een hoop aspecten en eigenschappen. Met de weerloze baby in me en het onzekere kleine meisje die geheeld willen worden. Met de optimist en pessimist, de vrolijke flierefluiter en de zware depressieveling. Met het aspect dat licht en luchtig door het leven gaat in oppervlakkigheid en met het aspect dat de donkere diepzinnigheid vertegenwoordigt. Met de volger en met de leider in mij, met de kille zakenvrouw, de junk en de stijlvolle dame. Met de betrokken manager en volgzame werknemer. Met de prater en de zwijger. Met de strijder die de waarheid met moed de wereld in brengt. Met de onzelfzuchtige vriendin die altijd voor een ander klaar staat, maar ook met de egoïstische bitch die voor zichzelf kiest en een ander hard laat vallen zodat diegene zelf kan leren om op te staan. Met de geïnteresseerde luisteraar en de onverschillige die alles koud laat. Met de gezellig gek en saaie grijze muis en ga zo maar door. Alle aspecten en eigenschappen, alles wat je kan bedenken, alles wat je om je heen ziet en nog veel meer is in je aanwezig wachtend om weer deel van je uit te maken.

Ik ben nog lang niet verbonden met alles wat ik in essentie ben en dat betekent dat er nog valse identificaties zijn. Als ik me nog identificeer met een eigenschap, dan onderdruk ik de tegengestelde eigenschap die ook in me aanwezig is. Als ik me nog teveel identificeer met en dus hecht aan enkel dit menselijke aspect van mezelf dan onderdruk ik alle andere aspecten van mezelf en dus mijn multidimensionale zelf.

Door alles in mezelf te omarmen, breng ik tegenstellingen samen die elkaar neutraliseren en zo overstijg ik (extreme) dualiteit steeds meer. En door alles in mezelf te omarmen, word ik me bewust van steeds meer aspecten in mezelf en zo word ik me dus weer multidimensionaal bewust.

Ik verbind me met alles en laat tegelijkertijd steeds meer los. Full engagement and non attachment. Volle betrokkenheid zonder te hechten. Net als een golf.

Het leven is een golfbeweging (waveform is ook een eigenschap van licht) en ik verbind me met de golven, ik noem ze de flow en laat me meevoeren, door de controle steeds meer los te laten. Ik laat me meer en meer dragen door het leven, in plaats van het leven te dragen.

En een golf voert me nu naar de laatste stapjes die zullen leiden naar het leven van mijn fundamentele levensdoel en als jij dit leest dan is het al zover. Eindelijk!

Ik heb zolang gewerkt en geploeterd en nu is het tijd om me te gaan verbinden met jou en jullie weer met elkaar te verbinden. Dit wil ik gaan doen door artikelen te schrijven en inspirerend audio en video materiaal met jullie te delen. Zodat we ons door elkaars inzichten kunnen verbinden met vergeten delen in onszelf. Zodat we onszelf kunnen zien in elkaar. Door een forum te openen, waarop we ons met elkaar kunnen verbinden als aanloop om met elkaar feesten te gaan organiseren waar we samen kunnen zijn, onze krachten kunnen bundelen, waar ieder zijn expertise tot uiting kan brengen en ik jullie een podium wil bieden om jullie stem te laten horen. Ook wil ik me verbinden met jou door behandelingen aan te bieden en als ervaringsdeskundige medereizigers op het pad van bewustwording en innerlijk werk een hand aan te reiken.

Alles in gang gezet door me te verbinden met de golf van verandering. Want wij gaan met zijn allen de wereld veranderen. Het is aan ons en de tijd is nu!


Welkom op mijn site, ik ben zo onwijs benieuwd naar jou!


Connecting deeply to you,


Dore
Over Bewust Verbinden; totstandkoming en kernboodschap