Home Home

Behandelingen


Ik bied behandelingen aan, aan mensen die er klaar voor zijn om op een diep niveau naar zichzelf te kijken. Aan mensen die klaar zijn voor verandering en niet bang zijn voor de gevolgen van innerlijke verschuivingen die zullen ontstaan.  

Wat ik aanbied zijn intuïtieve behandelingen, ik maak contact met je op een diep niveau en luister naar je energie. Daarnaast luister ik naar mijn intuïtie en volg deze om jou te geven wat nodig is.

Eerst zal ik met je gaan zitten, luisteren naar je verhaal en vragen aan je stellen om één en ander helder te krijgen, daarna zal ik je een behandeling geven.

Wat deze behandeling precies inhoudt verschilt per persoon. Over het algemeen maak ik contact met je energieveld en volg ik mijn intuïtie. Op sommige plekken, waar blokkades zitten, zal mijn hand stil blijven staan en beginnen met trillen. Op zo’n moment zal mijn ademhaling dieper gaan en tril ik de gestagneerde energie los

Op zo’n moment activeer ik eigenlijk jouw zelfgenezingsvermogen, want uiteindelijk kan jij alleen jezelf genezen en niemand anders!

Wel hebben we soms iemand nodig om net datgene los te maken wat we zelf nog niet zien en ook al doen we het uiteindelijk alleen, het proces van innerlijk werk, het echte innerlijk werk is zo ongelooflijk zwaar dat we soms gewoon iemand nodig hebben om op te steunen. Niet te leunen, maar te steunen!

Om zo weer verder te kunnen gaan op ons pad. Ook ik zoek hulp bij anderen, soms spelen we de rol van helper en soms spelen we de rol van iemand die hulp zoekt. Dat zijn in mijn optiek beide aspecten in ons die we, zoals alle andere aspecten, dienen te omarmen en te integreren.

De blokkades die ik los maak kunnen zo weer gaan stromen, maar het is aan jou of je er iets mee doet en de onderliggende oorzaak van deze blokkade echt onder ogen gaat zien.

Ik kan geen kortstondige oplossing bieden voor jouw problemen, het pad van innerlijk werk is een lange en zware weg, maar de vruchten die je op je pad mag plukken maken het meer dan de moeite waard. Ze zorgen ervoor dat je je hoop niet verliest en blijft her-inneren waar je het allemaal voor doet. Om weer dat te leren zijn, wat je potentie bent!

Als jij na een behandeling je even lekker voelt door de energie die is gaan stromen en er daarna helemaal niet meer mee bezig gaat en weer verder opgaat in de waan van de dag, zal je wel enige resultaat merken, maar haal je het minimale uit deze behandeling.

Als ik jouw energie aanraak en dingen beginnen te stromen is het aan jou om hetgeen dat loskomt echt onder ogen te gaan zien. Het kan dat er dingen uit je verleden die je onderdrukt hebt omhoog zullen komen, het kan dat er allemaal emoties loskomen waarvan je niet eens wist dat ze er zaten. Het kan dat bepaalde dingen in je dagelijks leven niet meer zo prettig aanvoelen als eerst en je onwijs met jezelf geconfronteerd zal worden. Het kan ook dat er eerst op fysiek niveau veel loskomt en je bijvoorbeeld ziek wordt door alle gifstoffen die vrij komen om geheeld te worden.

Het is dan aan jou om dit te erkennen, de tijd te nemen en je aandacht eraan te schenken. Omarm wat er gebeurd en laat hetgeen er loskomt zoveel mogelijk toe om het proces zo vruchtbaar mogelijk te maken.

Vraag regelmatig aan jezelf wat er bij je los is gekomen en waar deze blokkade is ontstaan, en wat er voor nodig is om dit te helen. Praat met jezelf op verschillende niveaus.

Alles is met elkaar verbonden. Geen enkele klacht is alleen fysiek, het fysieke is vaak het laatste niveau waarin blokkades zich gaan manifesteren. Als je een bepaalde geestelijke of emotionele blokkade lang genoeg negeert zal het zich fysiek gaan uiten om jouw aandacht op te eisen.

Ik wil er graag voor jou zijn, een steppingstone zijn voor jou, om samen naar bepaalde klachten te gaan kijken op een diep niveau. Je hoeft dit niet alleen te doen, we kunnen allemaal van elkaar leren en uiteindelijk ben ik een spiegel voor jou en jij voor mij en kunnen we van elkaar leren.

Ik reik me hand uit naar de mensen die het pad van innerlijk werk zijn ingeslagen en beseffen hoe heftig dit pad is. Voor jullie wil ik er zijn, niet om jullie afhankelijk te maken of om jullie de antwoorden te geven, maar om jullie inzichten te geven om meer en meer op eigen benen te staan en zelf de antwoorden te vinden, net zoals anderen mij weer inzichten geven en jij mij inzichten zal geven als je bij me komt en we er alleen komen als we er voor elkaar zijn en ons met elkaar durven te verbinden!


Voor meer informatie mail naar;


dore@bewustverbinden.com