Home Home

Agenda


Met bewuste mensen samen komen om te verbinden is het meest krachtige wat er is om verandering te manifesteren. Iedereen heeft een unieke rol te spelen in deze bijzondere tijd, waarin wij samen met onze moeder planeet Aarde en vader Zon op het punt staan de grootste evolutiesprong in de geschiedenis te maken.

Iedereen heeft zijn eigen talenten en expertises niet voor niets en iedereen heeft een eigen verhaal te vertellen als het gaat om het bewust worden van onszelf, uit de diepe trance waar we als mensheid uit aan het ontwaken zijn. Wij zijn degene waar we zolang op hebben gewacht!

Ik wil dan ook feesten gaan organiseren in samenwerking met jullie. Het staat op geen enkele manier vast welke vorm dit gaat krijgen. Heb je ideeën laat het me dan weten.

Heb je ideeën over beschikbare ruimtes? heb je bepaalde talenten die je de wereld in wil laten schijnen? Maak je bijvoorbeeld muziek en wil je graag optreden? Weet jij om te gaan met techniek en/of heb je geluidsapparatuur die je beschikbaar wil stellen,? Kook jij de sterren van de hemel en wil je zo bijdragen? Ben jij marketing technisch goed en weet jij hoe de feesten onder de aandacht te brengen? Wil en kan jij de sprekers goed filmen?

Wil je je eigen stem laten horen?

De kracht van onze stem is zo belangrijk in deze tijd, dat kan ik gewoon niet goed genoeg benadrukken. Het is de tijd om tevoorschijn te komen, echt tevoorschijn te komen en onze stem te laten horen. Éen van de grootste programma’s draaien op ons het gevoel te geven dat we niets te vertellen hebben en dat het toch niets uitmaakt, dat wij niets waard zijn en in ons eentje toch de wereld niet kunnen veranderen.

Dat is echt de allergrootste onzin!

Wij zijn zoveel krachtiger dan we durven te beseffen!!!

We hebben het hele Universum in ons zitten en de verandering gaat uit ons komen.

Nogmaals; WIJ ZIJN DEGENE OP WIE WE ZOLANG HEBBEN GEWACHT!

We hebben allemaal iets te vertellen en als we spreken vanuit ons hart, vanuit onze ziel en onze uniekheid zo uitdrukken, dan doet dat de grond schudden en zet dat alles in beweging. Onderschat niet de kracht van jouw stem!

Enkel en alleen door tevoorschijn te komen kunnen we onze oneindige krachten gebruiken om de wereld echt te veranderen. Om moeder Aarde echt te ondersteunen in deze transformatiefase.

Het is dan ook de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen hun stem laten horen en hun unieke verhaal vertellen. De mensen die dapper genoeg zijn om hierin hun verantwoordelijkheid te nemen, hoe eng het ook mag zijn, deze mensen wil ik een podium geven. Dus als jij één van deze mensen bent laat het me dan ook weten.

En als je gewoon aanwezig wil zijn bij deze feesten, maar niet zo snel weet wat voor steentje jij bij kan of wil dragen, laat het me dan ook weten, je doet namelijk al genoeg door aanwezig te zijn! En pas als er genoeg animo is, kan er iets gaan ontstaan.

Ik hoor het heel graag van jullie!


Mail naar; dore@bewustverbinden.com